Festmiddag for jubilanter etter 2017-sesongen

På kvelden etter Årefjorden rundt ble det arrangert festmiddag for jubilanter i Mossekarusellen 2017. Jubilant vil si å ha fullført minimum 3 av 4 løp innenfor samme sesong i hhv. 5 år, 10 år, 15 år ….osv. opp til 40 år.

Til samme festmiddag var også komiteen til Mossekarusellen invitert.

Årets festmiddag ble holdt på Cafe Røed gård. Det ble en veldig hyggelig kveld med nydelig mat, og praten gikk godt blant de frammøtte deltagerne. 

Alle jubilanter som var på middagen ble det gjort stas på med diplom og medaljer. En heldig jubilant ble trukket ut og fikk en magnum vinflaske som en ekstra premie. Denne gikk til 40 års jubilanten Harry Karlsen.  Vel fortjent etter 40 fullførte sesonger med Mossekarusellen.

Bilde av alle jubilantene som deltok på festmiddagen 2017 ser du nedenfor.

Bak f.v.: Bjørn Hem (40 sesonger), Egil Andersen (40), Åse S. Jarl (40), Sigrun Gjølberg (5), Yngvar Jakobsen (25), Knut Funderud (35), Thore Løken (40), Harry Karlsen (40), Vidar Riser Nilsen (40). Foran f.v.: Maria Lorentzen (5), Svein Gåsbakk (5), Knut Nedregård (5), Per Grytdal (30) og Terje Samuelsen (30).

Nå er det bare å glede seg til sesongen 2018!

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply