ÅREFJORDEN RUNDT 2017 – Praktisk Informasjon

Hvis du ønsker å løpe Årefjorden rundt, men ikke er påmeldt til Mossekarusellen, melder du deg på ved å møte opp på Nye Rygge Ungdomsskole (startstedet) på løpsdagen!

Fellesstart for alle som løper i tidtagerklasse kl. 14.00. Trimklassen starter kl. 14.05 (umiddelbart etter at tidtagerklassen har startet).

Husk å ta med STARTNUMMERET du allerede har fått utdelt (samme startnummer brukes på alle 4 løpene).

DRIKKESTASJON: Det er drikkestasjon ute i løypa. På Fuglevik i krysset der lang og kort løype skiller lag.

FORHÅNSDLØPING: Hvis du ikke har anledning til å løpe Årefjorden rundt førstkommende lørdagen, så er det mulig å forhåndsløpet ONSDAG 20. sept. kl. 18.00.  En funksjonær fra karusellkomiteen vil være tilstede på Nye Rygge Ungdomsskole for å registrere løpere. Det må registreres NAVN og STARTNUMMER. Løypa er merket med piler på veien denne dagen (merkebånd og km-merking settes først ut på lørdag).

JUBILEUMSPREMIE:  Husk at det deles ut jubileumspremier på løpsdagen. Hvis du etter Kambomila / Årefjorden rundt har fullført 3 løp denne sesongen kan du som er 5, 10, 15…osv. års jubilant, hente din premie (ved premiebordet).

PREMIER: Premie til beste herre- og dameløper, samt til alle under 12 år. I tillegg er det uttrekkspremie på startnummer (informasjon vedr. hvilket nummer opplyses det om på løpsdagen). Rester av T-skjorter deles ut til dere som ønsker (kun store størrelser igjen).

 Velkommen til løp! 

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply