Middag for jubilanter i Mossekarusellen!

Hvis du er jubilant i Mossekarusellsesongen 2017, og fullfører karusellen er du hjertelig velkommen til festmiddag lørdag 23. september! Som jubilant vil du få denne middagen som en ekstra premie, og en ledsager er også hjertelig velkommen. Mossekarusellkomiteen inviteres til samme middag.

På Kambomila delte vi ut invitasjoner til middagen, men vi fikk dessverre ikke delt ut til alle som skal ha. Se invitasjon her hvis du er en av dem som ikke har fått. Dere jubilanter må huske å melde dere på, for dette blir en hyggelig kveld med løpsglade folk, god mat og skravlings. Det vil selvfølgelig bli gjort litt stas på jubilantene.

Middagen skal være på Røed Gård på Jeløy sammen kveld som Årefjorden rundt arrangeres.

Jubilant vil si at du har fullført Mossekarusellen (minimum 3 løp) i 5, 10, 15 ….40 år. Jubilantene får en jubileumspremie (hentes på Årefjorden rundt hvis du ikke fikk på Kambomila) + denne middagen.

Oversikt over jubilanter 2017 finner du i egen mappe her på hjemmesiden.

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply