Heder og ære til jubilantene etter 2023-sesongen for Mossekarusellen. 

Sist lørdag ble det arrangert festmiddag for jubilanter. Jubilant vil si å ha fullført minimum 3 av 4 løp innenfor samme sesong i hhv. 5 år, 10 år, 15 år ….osv., opp til 45 år. Til festmiddagen var også komiteen til Mossekarusellen invitert. Middagen ble holdt på Cafe’ Røed Gård på Jeløya.

I år ble Mossekarusellen arrangert for 45. gang, og det er 7 løpere som har fullført karusellen i alle de årene den har vært arrangert, og som dermed fikk 45 års premie. De 7 som imponerer med å være 45 års jubilanter er: Ragnhild Skei Andersen, Mariann Stenbakk, William Stenbakk, Yngve Hustoft, Rune Jarl, Cato Salvesen og Finn B. Kraft.

Bildet av jubilantene som fikk påskjønnelse på festmiddagen er: Bak f.v.: Lars Erik Øde (5 sesonger), Anniken Wilskow (10), Jostein Arnesen (15), Øyvind Høe (20), Rolf Thorbjørnsen (35), William Stenbakk (45), Yngve Hustoft (45) og Cato Salvesen (45). Foran f.v.: Ragnhild Skei Andersen (45), Mariann Stenbakk (45), Carl F. Gjerdrum (25), Tor A Wegsgård (40) og Rune Jarl (45).  

William Stenbakk fikk en ekstra premie av komitemedlem Berit Elvsås, for fullført Mossekarusell i 45 år og deltagelse i samtlige 180 løp. De siste årene som arrangør.

Under festmiddagen ble det også gjort stas på avtroppende leder i Mossekarusellen etter 10 år, Elin Måleng Tingstad. Blomster og tale av Carl F. Gjerdrum.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply