Praktisk informasjon – Albyløpet

Albyløpet arrangeres fra Hovedporten på Alby, Jeløy, fredag 5. mai 2023. Lik løypelengde (3 km) for alle løpere. Puljestart. Første start kl. 18.30. De yngste starter først. Trim-klassen har siste start, kl. 19.00.

Sjekk hvilket startnummer du har, og hent ditt startnummer, som deles ut fra kl. 17.00. Startlister vil henge på Alby, som oppslag på informasjonstavlen til Mossekarusellen. Kom gjerne i god tid for å hente startnummer, for det er mange startnummer som skal deles ut på Alby.

Hvis du ikke er forhåndsanmeldt til Mossekarusellen kan du melde deg på ved å møte opp på Alby i god tid før første start. Forhåndspåmelding til hele karusellen kr. 400,- (påmeldingsfrist online er onsdag 3. mai kl. 23.00). Etteranmelding på løpsdagen kr. 600,- for hele karusellen. Påmelding til kun Albyløpet er kr. 200,- (50,- for barn til og med 15 år). Betaling med vipps ønskes ved etteranmelding.

Det oppfordres til forhåndspåmelding! Du vil ikke bli oppført i resultatlista umiddelbart etter Albyløpet uten forhåndspåmelding (systemet må lukkes for registrering av nye løpere en viss tid før første start). 

VIKTIG: Pass på å starte i riktig startpulje! Ved start i feil pulje vil du eksempelvis få 5 min for dårlig eller god tid.

Fullstendige resultatlister vil legges ut på Mossekarusellen hjemmeside (dess færre etteranmeldte løpere dess raskere kan resultatlista offentliggjøres).

Husk å ta vare på STARTNUMMERET du får utdelt. Dette brukes på alle 4 løpene i Mossekarusellen.

Premiering:
På Albyløpet vil det bli trukket ute premier på startnummeret (ett utvalgte siste siffer) blant alle løperne. Premie til alle unge til og med 15 år. Premie til beste dame- og herreløper.

Drikke:

Saft og vann ved mål.  

KAFE’:                                                                                                                                               Alby kafe’ holder åpnet under Albyløpet 2023 fram til kl 20.00. Salg av kringle, boller og drikke, dvs. «Mossekarusell – åpent».

Toalettet til Alby kafe’ kan benyttes under arrangementet. Det er også 2 offentlige toaletter på strendene (rødmalte små bygninger; Bredebukt + stranda på siste 1 km – sløyfa).

Velkommen til løp!

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply