Årefjorden rundt – Praktisk informasjon

Årefjorden rundt 2022 arrangeres lørdag 24. september.

Hvis du ønsker å løpe Årefjorden rundt, men ikke er påmeldt til Mossekarusellen, melder du deg på ved å møte opp på Rygge Ungdomsskole (startstedet) på løpsdagen.

Fellesstart for alle som løper i tidtagerklasse kl. 13.00. Trimklassen starter umiddelbart etter at tidtagerklassen har startet. 

Husk å ta med STARTNUMMERET du allerede har fått utdelt (samme startnummer brukes på alle 4 løpene). 

KLASSE – TIDTAGER / TRIM: Hvis du opprinnelig meldte deg på i tidtagerklassen, men velger å løpe kort løyp og trimklassen så MÅ du gi beskjed til de i tidtagerbilen (før eller rett etter løpet). Du har stor mulighet for å «vinne» din klasse hvis du er oppført i tidtagerklasse og løper kort løype. Av hensyn til dine medløpere; så sjekk i startlista hvilken klasse du står oppført i, hvis du er i tvil. Startlista henges opp på oppslagstavla på løpsdagen. 

DRIKKESTASJON: Det er drikkestasjon ute i løypa. På Fuglevik i krysset der lang og kort løype skiller lag. Drikke og bananer serveres ved mål.  

FORHÅNSDLØPING: Hvis du ikke har anledning til å løpe Årefjorden rundt lørdag 24. september, så er det mulig å forhåndsløpet ONSDAG 21. sept. kl. 18.00.  En funksjonær fra karusellkomiteen vil være tilstede på Rygge Ungdomsskole for å registrere løpere. Det må registreres NAVN og STARTNUMMER. Løypa er merket med piler på veien denne dagen (merkebånd og km-merking settes først ut på lørdag).   

JUBILEUMSPREMIE:  Husk at det deles ut jubileumspremier på løpsdagen. Hvis du etter Kambomila / Årefjorden rundt har fullført 3 løp denne sesongen kan du som er 5, 10, 15…osv. års jubilant, hente din premie (ved premiebordet).

På kvelden arrangeres festmiddag for jubilanter med følge og for karusellkomiteen. Ta kontakt hvis du har glemt å melde deg på til middagen.

PREMIER: Premie til beste herre- og dameløper, samt til alle til og med 15 år. I tillegg er det uttrekkspremie på startnummer (informasjon vedr. hvilket nummer opplyses det om på løpsdagen).

GARDEROBE / WC er tilgjengelig på Rygge ungdomsskole (samme sted som start og mål er). 

 

Velkommen til løp! 

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply