Ekholtløpet – Praktisk informasjon

Husk Ekholtløpet onsdag 8. juni.

Start og mål fra Rygge ungdomsskole på Bredsand. Fellesstart for alle som løper i tidtagerklasse kl. 18.30. Trimklassen 18.32. Grunnet broen som må forseres etter 1,5 km SKAL trimklassen ikke starte samtidig med tidtagerklassen.

OBS! Etter 1,5 km kommer en utfordring. Grunnet jernbaneutbyggingen gjør traseen en liten omvei og det må løpes ned en trebro med krappe svinger ned til Carlberg gård. Senk farten og vær forsiktige her!

OBS! Hvis du opprinnelig meldte deg på i tidtagerklassen og løp i denne på Albyløpet, men velger å løpe kort løyp og trimklassen på Ekholtløpet, så MÅ du gi beskjed til de i tidtagerbilen (før eller rett etter løpet).

Startlista henger på oppslagstavla slik at klasse kan sjekkes hvis du er i tvil.  (Det blir feil i resultatlistene hvis en løper som løper kort løype blir tatt tiden på…..urettferdig i forhold til resten av løperne i klassen )

På Ekholtløpet er det premie til alle, Mossekausellens T-skjorte, som i år kommer i et fornyet design. Beste dame- og herreløper får en premie i tillegg.

Husk å ta med startnummeret ditt, som du fikk utdelt på Albyløpet. Ikke uavhentede startnummer deles ut på Ekholtløpet. Samme startnummer brukes i alle løp.

Vedr. løypa; husk at alle som løper lang løype skal løpe igjennom tunellen (Carlbergundergangen). De som løper kort løype (trim) skal IKKE gjennom tunellen, men løpe rett fram.

Drikke i mål

Toaletter i garderobene i skolen. Garderobe tilgjengelig i skolen.

Hvis du ønsker å løpe Ekholtløpet, men ikke er påmeldt til Mossekarusellen, melder du deg på ved å møte opp på Rygge Ungdomsskole (startstedet) på løpsdagen!

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply