Praktisk info Kambomila 2021

Kambomila 2021 arrangeres onsdag 25. august.

Grunnet pandemien er dette det første løpet i Mossekarusellen i 2021. Denne sesongen vil kun Kambomila og Årefjorden rundt blir arrangert. Med kun 2 løp er sesongen 2021 ikke tellende i adelskalenderen til Mossekarusellen.  

Om det blir fellesstart eller klassevis start (etter samme opplegg som Albyløpet) avgjøres når antall påmeldte til Kambomila er kjent. 

Hvis fellesstart skal alle som løper i tidtagerklasse starte kl. 18.30. Trimklassen starter 2 minutter etter at tidtagerklassen har startet, altså ikke umiddelbart etter grunnet pandemien. 

Det er toaletter i garderobebygget til OK Moss. Vedlikeholdsarbeid pågår i dusjene, og det er av denne grunn ikke tilgjengelig dusj. 

Drikkestasjon på Ødemørk. Drikke og bananer etter målgang. 

Uttrekkspremier på startnummer (2 forskjellige siste siffer kan gi premie) samt til beste dame og herreløper.

Husk å ta vare på STARTNUMMERET du får utdelt på Kambomila. Dette skal benyttes også på Årefjorden rundt. 

PARKERING. Det er plass til en del biler oppe ved husene på Noreødegården. Her fylles det opp i tillegg til P-plassen, som er anlagt nede på sletta. Av hensyn til ev. utrykningskjøretøy må det eventuelt kun parkeres på en side av veien. Vis hensyn hvis du ev. velger å parkere på Mosseporten slik at dette ikke går utover handlende der. Mossekarusellen stiller med P-vakter ved Noreødegården.

Hvis du ønsker å løpe Kambomila, men ikke har rukket å melde deg på online, så melder du deg på ved å møte opp på Noreødegården (startstedet) på løpsdagen.

Ved etteranmelding på løpsdagen må betaling gjøres ved hjelp av vipps. Grunnet pandemien ønskes det ikke kontanter.

Velkommen til løp!

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply