Byjubileum og Mossekarusellen 2020

Mossekarusellen er i sesongen 2020 et av mange jubileumsarrangement i forbindelse med at Moss by fyller 300 år. Mossekarusellen bidrar til feiringen ved at rammen rundt løpene vil ha elementer for jubileet. Mossekarusellen som jubileumsarrangement «braker løs» med Albyløpet fredag 8. mai. Siden det er jubileum blir det utdeling av premier, T-skjorter, til alle løpere allerede på Albyløpet i år (premie til alle utgår dermed på Ekholtløpet). Årets T-skjorte vil ha logo både for Mossekarusellen og for byjubileet. Som dere løpere, er også vi i komiteen spente på hvordan T-skjorte-premien i 2020 vil bli.

Bare å glede seg til Albyløpet fredag 8. mai, for vi ser deg vel?

Påmeldingen for årets karusell vil åpne i midten av mars.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply