ÅREFJORDEN RUNDT 2019 – Praktisk Informasjon

Årefjorden rundt 2019 arrangeres lørdag 28. september.
Hvis du ønsker å løpe Årefjorden rundt, men ikke er påmeldt til Mossekarusellen, melder du deg på ved å møte opp på Rygge Ungdomsskole (startstedet) på løpsdagen.

Fellesstart for alle som løper i tidtagerklasse kl. 14.00. Trimklassen starter umiddelbart etter at tidtagerklassen har startet.

Husk å ta med STARTNUMMERET du allerede har fått utdelt (samme startnummer brukes på alle 4 løpene).

KLASSE – TIDTAGER / TRIM: Hvis du opprinnelig meldte deg på i tidtagerklassen, men velger å løpe kort løype og trimklassen så MÅ du gi beskjed til de i tidtagerbilen (før eller rett etter løpet). Du har stor mulighet for å «vinne» din klasse hvis du er oppført i tidtagerklasse og løper kort løype. Av hensyn til dine medløpere; så sjekk i startlista hvilken klasse du står oppført i, hvis du er i tvil. Startlista henges opp på oppslagstavla på løpsdagen.

DRIKKESTASJON: Det er drikkestasjon ute i løypa. På Fuglevik i krysset der lang og kort løype skiller lag.

FORHÅNSDLØPING: Hvis du ikke har anledning til å løpe Årefjorden rundt førstkommende lørdagen, så er det mulig å forehåndsløpet ONSDAG 25. sept. kl. 18.00. En funksjonær fra karusellkomiteen vil være tilstede på Rygge Ungdomsskole for å registrere løpere. Det må registreres NAVN og STARTNUMMER. Løypa er merket med piler på veien denne dagen (merkebånd og km-merking settes først ut på lørdag).

JUBILEUMSPREMIE: Husk at det deles ut jubileumspremier på løpsdagen. Hvis du etter Kambomila / Årefjorden rundt har fullført 3 løp denne sesongen kan du som er 5, 10, 15…osv. års jubilant, hente din premie (ved premiebordet).

PREMIER: Premie til beste herre- og dameløper, samt til alle under 12 år. I tillegg er det uttrekkspremie på startnummer (informasjon vedr. hvilket nummer opplyses det om på løpsdagen). Rester av T-skjorter deles ut til dere som ønsker.

Velkommen til løp!

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply