KAMBOMILA 2019 – Praktisk Informasjon

Kambomila 2019 arrangeres onsdag 28. august.

Hvis du ønsker å løpe Kambomila, men ikke er påmeldt til Mossekarusellen, melder du deg på ved å møte opp på Noreødegården (startstedet) på løpsdagen.

Fellesstart for alle som løper i tidtagerklasse kl. 18.30. Trimklassen starter umiddelbart etter at tidtagerklassen har startet.

OBS! Hvis du opprinnelig meldte deg på i tidtagerklassen og løp i denne på Albyløpet / Ekholtløpet, men velger å løpe kort løype og trimklassen på Kambomila, så MÅ du gi beskjed til de i tidtagerbilen (før eller rett etter løpet). Det blir feil i resultatlistene hvis en løper som løper kort løype blir tatt tiden på…..urettferdig i forhold til resten av løperne i klassen. Er du i tvil om du står oppført i tidtager- eller trimklasse så sjekk startlista som blir hengt opp på oppslagstavla på løpsdagen.

Husk å ta med STARTNUMMERET du allerede har fått utdelt (samme startnummer brukes på alle 4 løpene).

JUBILEUMSPREMIE: Husk at det deles ut jubileumspremier på Noreødegården på løpsdagen. Hvis du etter Kambomila har fullført 3 løp denne sesongen kan du som er 5, 10, 15…osv. års jubilant, hente din premie. Hvis du først etter Årefjorden rundt har 3 fullførte løp får du jubileumspremien etter dette løpet.

FESTMIDDAG: I tillegg til jubileumspremie får du som 5, 10, 15…osv års jubilant invitasjon til festmiddag lørdag 28. september (samme kveld som Årefjorden rundt arrangeres). I år skal denne middagen holdes i lokalene til Arena – Moss kirke og kultursenter (Anjas lille cafe’ står for serveringen). Invitasjoner til festmiddagen deles ut på Noreødegården (ved premiebordet). Husk å ta med deg din invitasjon hvis du er jubilant.
T-SKJORTER: Rester av T-skjortepremien deles ut på Noreødegården til dere som ikke allerede har fått T-skjorte (løpere som ikke var på Ekholtløpet).

PARKERING. Det er plass til en del biler oppe ved husene på Noreødegården. Her fylles det opp i tillegg til P-plassen, som er anlagt nede på sletta. Av hensyn til ev. utrykningskjøretøy må det eventuelt kun parkeres på en side av veien. Vis hensyn hvis du ev. velger å parkere på Mosseporten slik at dette ikke går utover handlende der. Mossekarusellen stiller med P-vakter ved Noreødegården.

Velkommen til løp!

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply