Ekholtløpet 2019 – praktisk informasjon:

Husk Ekholtløpet onsdag 5. juni.
Start og mål fra Rygge ungdomsskole på Bredsand. Fellesstart for alle som løper i tidtagerklasse kl. 18.30. Trimklassen starter ganske umiddelbart etter.

OBS! Hvis du opprinnelig meldte deg på i tidtagerklassen, men velger å løpe kort løype og trimklassen så MÅ du gi beskjed til de i tidtagerbilen på arrangementsagen (før eller rett etter løpet). Hvis du er i tvil om hvilken klasse du står oppført i, så sjekk startlista. Denne henges opp på oppslagstavla på løpsdagen.

Husk å ta med startnummeret ditt, som du fikk utdelt på Albyløpet. Ikke uavhentet startnummer deles ut på Ekholtløpet. Samme startnummer brukes i alle løp.

Vedr. løypa; husk at alle som løper lang løype skal løpe igjennom tunnelen (Calbergundergangen). De som løper kort løype (trim) skal IKKE gjennom tunnelen, men løpe rett fram.

Hvis du ønsker å løpe Ekholtløpet, men ikke er påmeldt til Mossekarusellen, melder du deg på ved å møte opp på Rygge Ungdomsskole (startstedet) på løpsdagen!

På Ekholtløpet er det premie til alle, Mossekausellens T-skjorte, som også i år kommer i en ny farge. I tillegg vil det være en ekstra premie til beste dame- og herreløper totalt. Med fellestart på Ekholøpet (kl. 18.30) vil det si at første mann og kvinne over målstreken vil være totalvinnere.

Toaletter og også mulighet for garderobe i Ungdomsskolen.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply