KAMBOMILA 2018 – Praktisk Informasjon

Hvis du ønsker å løpe Kambomila, men ikke er påmeldt til Mossekarusellen, melder du deg på ved å møte opp på Noreødegården (startstedet) på løpsdagen!

Fellesstart for alle som løper i tidtagerklasse kl. 18.30. Trimklassen starter umiddelbart etter at  tidtagerklassen har startet.

 Husk å ta med STARTNUMMERET du allerede har fått utdelt (samme startnummer brukes på alle 4 løpene).

JUBILEUMSPREMIE:  Husk at det deles ut jubileumspremier på Noreødegården på løpsdagen. Hvis du etter Kambomila har fullført 3 løp denne sesongen kan du som er 5, 10, 15…osv. års jubilant, hente din premie. Hvis du først etter Årefjorden rundt har 3 fullførte løp får du jubileumspremien etter dette løpet.

FESTMIDDAG: I tillegg til jubileumspremie får du som 5, 10, 15…osv års jubilant invitasjon til festmiddag lørdag 22. september (samme kveld som Årefjorden rundt arrangeres). Denne skal holdes på Rød på Jeløy. Invitasjoner til festmiddagen deles ut på Noreødegården (ved premiebordet). Husk å ta med deg din invitasjon hvis du er jubilant.

T-SKJORTER: Rester av T-skjortepremien deles ut på Noreødegården til dere som ikke allerede har fått T-skjorte (løpere som ikke var på Ekholtløpet).

PARKERING. Det er plass til en del biler oppe ved husene på Noreødegården. Her fylles det opp i tillegg til P-plassen, som er anlagt nede på slette. Av hensyn til ev. utrykningskjøretøy må det eventuelt kun parkeres på en side av veien. Vis hensyn hvis du ev. velger å parkere på Mosseporten slik at dette ikke går utover handlende der. Mossekarusellen stiller med P-vakter ved Noreødegården.

 Velkommen til løp! 

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply