KAMBOMILA 2017 – Praktisk Informasjon

Hvis du ønsker å løpe Kambomila, men ikke er påmeldt til Mossekarusellen, melder du deg på ved å møte opp på Noreødegården (startstedet) på løpsdagen!

Fellesstart for alle som løper i tidtagerklasse kl. 18.30. Trimklassen starter kl. 18.35 (umiddelbart etter at tidtagerklassen har startet).

Husk å ta med STARTNUMMERET du allerede har fått utdelt (samme startnummer brukes på alle 4 løpene).

JUBILEUMSPREMIE:  Husk at det deles ut jubileumspremier på Noreødegården på løpsdagen. Hvis du etter Kambomila har fullført 3 løp denne sesongen kan du som er 5, 10, 15…osv. års jubilant, hente din premie. Hvis du først etter Årefjorden rundt har 3 fullførte løp får du jubileumspremien etter dette løpet.

FESTMIDDAG: I tillegg til jubileumspremie får du som 5, 10, 15…osv års jubilant invitasjon til festmiddag lørdag 23. september (samme kveld som Årefjorden rundt arrangeres). Denne skal i år holdes på Rød på Jeløy. Invitasjoner til festmiddagen deles ut på Noreødegården (ved premiebordet). Husk å ta med deg din invitasjon hvis du er jubilant.

T-SKJORTER: Rester av T-skjortepremien deles ut på Noreødegården til dere som ikke allerede har fått T-skjorte (løpere som ikke var på Ekholtløpet).

PARKERING

Parker i første rekke ved Noreødegården. Av hensyn til ev. utrykningskjøretøy må det kun parkeres på en side langs veien. Det er avklart at det også kan parkeres ved Mosseporten senter. Siden dette er en privat parkering og Mossekarusellen ikke ønsker å komme i konflikt med handelsstanden, oppfordres det til å parkere bak senteret dvs. bak ved Mc Donalds eller på plassen langs veien opp til taket av senteret.

Startlister

 Velkommen til løp! 

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply